PM Security

Uw beveiliging
is onze zorg!
Horecabeveiliging
Evenementenbeveiliging
Winkelsurveillance
Gastheren
Objectbeveiliging
Inbraakbeveiliging
Objectbeveiliging

Het beveiligen van gebouwen en eigendommen is tegenwoordig niet alleen meer in de avond en in de nacht. Ook overdag is professioneel toezicht op onder andere bezoekers, leveranciers en in/uitgaande goederen noodzakelijk. Verder is een goede sleutelregistratie erg belangrijk. Objectbeveiliging is dan de oplossing.

Werkinstructies objectbeveiliging

De instructies van de objectbeveiliger worden in samenwerking met u opgesteld waarin uw wensen en eisen worden vertaald naar duidelijke algemene en specifieke werkinstructies voor de objectbeveiliger. Daarnaast zijn zij bekend met het bedienen van toegangscontrole- en camerasystemen.

Trainingen objectbeveiliging

Afhankelijk van - de eisen van - het object waar de medewerk(st)er wordt ingezet, kunnen aanvullende opleidingen worden verzorgd. Hierbij valt te denken aan cursussen en trainingen op het gebied van EHBO, BHV, eigendomscontrole en visitatie, brandpreventie, bomverkenning, omgaan met agressie en front-office trainingen. De objectbeveiliger is naast een professionele beveiliger ook een gastheer namens uw organisatie en het visitekaartje naar uw klanten en opdrachtgevers.

WelkomNieuws en ontwikkelingenDienstenOver PM SecurityOpleidingenNeem contact met ons op