PM Security

Uw beveiliging
is onze zorg!
Horecabeveiliging
Evenementenbeveiliging
Winkelsurveillance
Gastheren
Objectbeveiliging
Inbraakbeveiliging
Horecabeveiliging

Horecabeveiliging is de laatste jaren een specialisme geworden. De vroegere portier is vervangen door een gecertificeerde en gescreende Horecabeveiliger in de vorm van een gastheer.

De veiligheid van uw gasten en personeel staat daarbij centraal. Goede afspraken met u als opdrachtgever en ondersteunende diensten liggen aan de basis voor succes. Een goed voorbereide toegangsregulatie voorkomt immers ongewenste situaties. Onze Horecabeveiliging is uw gastheer en uw visitekaartje!

Uw gasten gaan graag uit in een veilige omgeving en gaan er als vanzelfsprekend vanuit dat zij louter plezier zullen ervaren in uw ambiance. Vertrouwen hebben in uw Horecabeveiliging is voor hen belangrijk en dient daarom door beveiligingsprofessionals te worden gewaarborgd. U kunt met een gerust hart alle aandacht aan uw gasten geven, de Horecabeveiliger informeert u direct en alleen waar nodig. Een professionele aanpak, gestoeld op preventie voorkomt problemen en misverstanden: gecertificeerde Horecabeveiligers weten wat ze wel en niet mogen, zijn getraind inzake (dreigende) conflicten, verbale - en non-verbale technieken en zijn fysiek sterk en gezond. Moet er representatief worden opgetreden zal de Horecabeveiliger dat op gepaste wijze doen. Horecabeveiliging is een belangrijk onderdeel van het dienstenaanbod van PM Security en heeft daarom de volle aandacht.

WelkomNieuws en ontwikkelingenDienstenOver PM SecurityOpleidingenNeem contact met ons op